TIEDOTE: KULKU IHMISEN -KONSERTIT SIIRRETÄÄN KEVÄÄSEEN 2021.

TIEDOTE 31.8.2020

Aiemmasta tiedosta poiketen kevään 2021 konserttipaikkakuntien julkaisu ja lipunmyynnin aloitus siirtyy parilla viikolla, koska odotamme víelä lopullisia vahvistuksia konserttisaleilta.


TIEDOTE 26.8.2020

Jari Sillanpää siirtää konserttinsa kevääseen 2021

Jari Sillanpään menestyksekäs ja loppuunmyyty Kulku ihmisen -konserttikiertue siirtyi keväältä 2020 COVID-19 -pandemian vuoksi syksyyn 2020. Vallitsevan pahenevan koronatilanteen takia teemme oman osuutemme taudin leviämisen estämisessä ja siirrämme kaikki syksyn konsertit kevääseen 2021.

"Yleisön edessä ja laulaessani olen onnellinen, kaipaan esiintymistä ja vuorovaikutusta ihmisten kanssa, mutta haluan kantaa vastuuni ja siirrämme konsertit, kunnes koronatilanne on parempi. Nyt mennään yleisön ja henkilökunnan terveys edellä. Usko tulevaisuuteen ja parempaan on vahva ja ensi vuonna lähden 25-vuotisjuhlakiertueelle, joka alkaa 4.3. Hyvinkääsalista ja päättyy 25.4. Helsingin Musiikkitaloon”, sanoo Sillanpää ja toivottaa kaikille jaksamista, kärsivällisyyttä ja hyvää vointia.

Korona on iskenyt pahasti monille eri aloille ja musiikkiala on se, joka on kärsinyt todella paljon rajoituksista, emmekä koskaan aiemmin ole kohdanneet tällaista. Konserttien järjestäminen oli aluksi kiellettyä ja sen jälkeen epävarmaa ja vaikeata, lähes mahdotonta. Muusikot ja teknikot ovat vailla töitä ja siksikin konserttien siirtäminen tuntuu raskaalta ja päätös on ikävä, mutta ihmisten terveys ennen kaikkea. Hyvä tunnelma ja ihana konserttielämys ei ole samanlainen, jos konserttisalissa on rajoituksia, ja haluamme tarjota parasta.

Tammikuussa 2021 tulee kuluneeksi 25 vuotta siitä, kun edelleen Suomen myydyin levy ”Jari Sillanpää” julkaistiin ja on juhlan aika. Laulajan tapa juhlia on tehdä uutta musiikkia, jota julkaistaan loppuvuodesta.

Konserttipaikat julkaistaan tiistaina 1.9. jolloin myös lipunmyynti alkaa.

Kaikki Kulku ihmisen -konsertteihin ostetut liput käyvät sellaisenaan kevään 2021 konsertteihin.

Lilja Kainulainen
Vastaava tuottaja
040 511 0053
lilja@kainula.com

Niina Kainulainen
Tuottaja
040 705 2550
niina@kainula.com